Publikációk, média

KÖNYVEK

A lassúság dicsérete. HVG Kiadói Rt., Budapest, 2002.

Ételek, élelmiszerek, régiók – Európa.
Tanulmány, Qualiment Kft. Budapest, 2003.

H.U. GRIMM: A leves hazudik – az ételek szép új világa.
Kétezeregy kiadó, Piliscsaba, 2001.

E. SCHLOSSER: Megetetett társadalom. HVG Kiadói Rt., Budapest, 2003.

OSTERIE D' ITALIA (az olasz evés-ivás éves kézikönyve).
Slow Food Editore kiadó, Bra, Olaszország, 2004.

HAGYOMÁNYOK, ÍZEK, RÉGIÓK
Két kötetes könyv a HÍR gyűjtemény 300 termékéről.
AMC, Budapest, 2000……..


INTERNET

www.slowfood.com
www.slowfood.de
www.slowfood.nl
és ugyanígy, más országok betűkódjaival (at, es, pt, pl, ch stb.)

CIKKEK

SLOW FOOD cikksorozat a "Pincér" folyóiratban, 2005 májusától szinte minden számban.

SLOW FOOD bemutató cikk a "Képmás" 2006 augusztusi számában

SLOW FOOD cikksorozat az "Élelmezés" folyóiratban 2003 novemberétől több számban

ERDŐS, Z.: (2004): Élelmiszerek, ételek és a globalizáció.
1. Lokális kérdések egy globális világban. Élelmezési Ipar LVIII. (1). 2-4.
2. Slow Food – a "lassú étel" mozgalom. Élelmezési Ipar LVIII. (2). 38-41.
3. Hatások és tendenciák. Élelmezési Ipar LVIII. (3). 65-70.
4. Lehetőségek. Élelmezési Ipar LVIII. (4). 97-101. o.

P. SARDO, B. KULIG, A. MOSZKOWICZ: A tátrai hegyi pásztor kultúra, az Oscypek juhsajt és a krakkói-galíciai étkezési hagyományok.
Három cikk a Slow folyóiratban: Slow, 2003 / 4. sz, 112-123. o.

ERDŐS, Z.: Párizsi piacok. Élelmezés 2004 / 4 sz.

<< V I S S Z A

MAGYARORSZÁGI
Slow Food
IN HUNGARY
CSATLAKOZÁS
>> fõoldal >> Publikációk, média
  Hirek
Esemény naptár
Magyar Csoportok
Rokon szervezetek
Kapcsolatok, linkek
Publikációk, média
Képtár
SlowFood international